Viziune

Când cre­ezi ceva, cel mai greu este sa începi. Nu este mai usor sa cresti un fir de iarba decât un ste­jar.

Donald Trump

Un soarece, mic si nu foarte experimentat cu ale vietii, sigur pe el si destul de indraznet, a cazut intr-un borcan cu smantana. Cu greu reusea sa se ridice pana la suprafata pentru o gura de aer.

Cadea de fiecare data inapoi, spre fundul borcanului. L-a si atins de cateva ori. A fost cuprins de o senzatie cumplita de panica, vecina cu disperarea. La un moment dat nu a mai avut nici macar lumina. Se intunecase. Disperarea bietului soarece era totala.

Avea de ales: se ineaca in smantana sau da din labute toata noaptea sperand ca dimineata sa-l salveze cineva. A ales a doua varianta.

Dimineata – obosit, epuizat, cu mintea ravasita de chinul prin care trecuse toata noaptea, soarecele abia daca mai dadea dintr-o labuta. Trezit la realitate, s-a intrebat de ce nu se scufunda. Uluit a constatat ca statea pe ceva tare. Smantana se transformase in unt, dupa ce o batuse, o noapte intreaga, cu labutele.

Morala: Efortul constant, sustinut, vointa si dorinta de a supravietui, sunt calea prin care esecul (smantana) se transforama in succes (unt)!

Abilitatea de a avea succes se afla în orice dintre noi, însa pentru a o descoperi si fructifica este nevoie sa pornesti în calatoria care iti va schimba perceptia,  modul de a fi, de a gandi si de a actiona.

Iti recomand si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *